For hurtigst betjening

Anbefaler vi at du kontakter os via den indbyggede chat funktion her på siden. Du finder den nede i højre hjørne af siden - se herunder:

Når du er logget på og skriver til os her igennem kan du forvente svar indenfor 72 timer. Vi bestræber os dog på at besvare henvendelser inden 24 timer.

Foretrækker du mail?

Så er du velkommen til at skrive til os på hej @ yayhosting.dk

Er du kunde? Så husk at skriv fra den e-mail der er tilknyttet din kundekonto for hurtigere ekspedition.